Légy kreatív, tervezz képet és rányomtatjuk az ajándéktárgyra!

Bemutatkozás

A Hevesajándék weboldalon olyan ajándéktárgyakat válogattunk össze amelyek segítenek egyedibbé, ötletesebbé és emlékezetesebbé tenni az ajándékozás felemelő pillanatát.

Szublimálható felülettel rendelkező termékeinkre, hőpréssel kerülnek fel a speciális festékkel kinyomtatott képek. Az ötleteknek csak a képzelete és a google képkereső szabhat határt. A nyomtatható termékek kategóriában található összes termékhez tölthet fel képet a rendelés folyamán. Az így megkapott képet kinyomtatjuk és rápréseljük az ajándéktárgyra. (Amennyiben nem megfelelő a kép mérete vagy minősége e-mailben vagy telefonon egyeztetünk a további lehetőségekről.) Az ajándék vagy használati tárgyakra rányomtatott képek a technológia miatt időtállóak, mivel a festék a felületen található speciális anyaggal egyesül. 

Nagyobb darabszámú igény esetén (céges ajándéktárgy, esküvői dekoráció) kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az átfutási idő egyeztetése céljából.

Amennyiben szublimálható ajándéktárgyaink között nem talál önnek tetszőt, nézzen körül a többi kategóriában, melyeket folyamatosan bővítünk.

Hosszútávú célunk, hogy nálunk mindenki találjon olyan ajándékot amivel egészen biztosan meglepetést tud okozni a megajándékozott személynek.

Jelenleg a Gyöngyösön és környékén élőknek van lehetősége postaköltség megfizetése nélkül hozzájutni az ajándéktárgyakhoz. Az átvételi pontot a megrendelés leadásakor választhatja ki, ebben az esetben nincs szállítási díj! Ezen átvételi pontokat idővel szeretnénk bővíteni a környező városokra is.

Természetesen az ország más pontjaira is szívesen szállítunk, kedvező áru csomagszállítási lehetőséggel!

 

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink